![]() |
|
|||||||
| ثبت نام | راهنما | لیست کاربران | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به فرم خوانده شده | Experience |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 |
|
کاربر
![]() |
سلام تو اين چن ساله فكر كنم اگه بخواي حساب كني از نظر زماني ديقايقي كه تشويق عقاب اسيا چه تو تمرين چه تو استاديوم موقع گرم كردن به خودش اختصاص داده ميتونه يه ركورد ثبت كنه پس نتيجه ميگيريم كه اين حرف حرف هوادار پرسپوليس نيست و داره از يه جايي تغذيه ميشه حالا كجا بهتره وارد جزييات نشيم ولي حرف من اينه كه اعتبار احمد رضا عابد زاده نبايد قرباني كل كل افرادي مثل كاشاني و هدايتي بشه اونهايي كه خودشونو با استفاده نام همين بزرگان سر زبون ها انداختن والان براي خودوشون شهرت در سطح ايران دارن واين هار فقط با استفاده از نام پرسپوليس و پرسپوليسيهايي مانند سلطان وعقاب بدست اوردن وگر نه نام استيل اذين و هدايتي و امثالهم حالا حالا ها به گوش هيچكس نميرسيد كه امروز بخواد به ضرب پول و هر جور دوز كلك اسطوره هاي پرسپوليس رو سمت تيم خودش بكشونه واما در مورد حاج حبيب كاشاني كه دو سه سالي هست همه پرسپوليسها به خوبي ميشناسنش ومنم نميخوام چيزي از بدياش بگم ولي اينو همه ميدونن وقتي تو تمرين يه تيم كه تعداد محدودي هوادار هست وكنترل اونا به راحتي ميثره هيچ شعاري خلاف منافع باشگاه صادر نميشه مگر در زمان باختهاي فجيع ولي اينكه تو تمرين پرسپوليس بيان به اسطوره اين باشگاه توهين كنن و كسي از مسئولان هم خبر نداشته باشه و بعدا هم بيان واونو گردن هوادار بيچاره بندازن اين تو مغز من يكي كه راه پيدا نميكنه اقايون باشگاه تعداد نه چندان كمي ليدر گردن كلفت كه خدا رو شكر همشون هم گوش به فرمان خودتون هستن پس ازتون خواهش ميكنم هوادار اين باشگاه پر هوادار رو خر فرض نفرماييد و اين اراجيف رو تحويل ما ندين وحرف اخر ما كه پر عقاب رو چيدين ولي حرمت اون نميتونيد بشكونيد و عقاب همون عقاب ميمونه و شما ها رفتني هستيد اينو مطمئن باشيد روز بازي استيل اذين هوادار واقعي قرمز اونچه كه عقاب اسيا و ديگر ستاره هاي دزدي استيل اذين هست رو بهشون ادا ميكنن وهيچ وقت پشت اونا رو خالي نميكنن حق نگهدارتون
تو اين چند روز اخير اگه نگاهي به سايتهاي خبري انداخته باشي يا تمرين پرسپوليس رو ديده باشي متو جه يه اتفاق عجيب ميشي تو هين به عقاب اسيا اونم تو تمرين پرسپوليس اتفاقي كه يه زماني جزء مهالات اين فوتبال به اصطلاح پاك به حساب ميومد وهيچ ذهني گنجايش چنين اتفاقي رو نداشت كسي كه سال پيش تو نظر سنجي برنامه نود عنوان محبوب ترين بازيكن رو بدست اورد وا گه نخوايم به اون نظر سنجي اكتفا كنيم بايد بگيم چيزي كه ايان است چه حاجت به بيان است |
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
|
واقعا جای تاسف داره !!!!!!!!!! هیچ کس و هیچ چیز نمی تونه مهر بزرگ مرد پرسپولیسی رو از دل ما بیرون کنه !!!!!!!!!
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر
|
احمد رضا عابدزاده اسطوره فوتبال این مملکت و پرسپولیسه و احترامش بر همه واجبه
من خیلی دوسش دارم .کسایی که احترام اسطوره ها رو نگه نمی دارین اخه تا کی مرده پرستی؟!!! حتما باید واسه اسطوره هامون اتفاقی بیفته که به یادشون بیفتیم یا احترامشون رو نگه بداریم؟ هنوز یادمون نرفته احمد افتاده بود تو تخت بیمارستان و خدا به خاطر دعاهای مردم و اینکه دل مردم راشاد کرده بود بهمون رحم کرد و احمد را بهمان برگردوند پس قدرش رو بدونیم بیشتر از قبل هم بدونیم و مرده پرست و نوشدارو پس از مرگ سهراب نباشیم واسه همه اسطوره هامون.
We will Stand Together ........ United against the foes... ما کنار هم خواهیم ایستاد، متحد در برابر دشمنان Never Divided....... Never Alone... هیچگاه از هم جدا نمی شویم، هیچگاه تنها نخواهیم ماند Courage is the fire....... Spirit is the flame... شجاعت ما آتش است و با روح پیروزی شعله می افروزیم We are Man United..........Proud Proud of our name... ما منچستر یونایتد هستیم و به اسم خود غرور می ورزیم *ساکن واحد 7 شهرک قرمزپوش*
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت کـــــــــل سایت
|
به نظر من عابدزاده خیلی پول پرست شده نامرئیم حدی داره میموند یه هفته بعد از بازی با پرسپولیس با استیل قرارداد میبست چی میشد؟؟؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 |
|
کاربر
![]() |
مسئله اين نيست كه عابد زاده كي و يا چرا به استبيل اذين رفته يا اصلا رفتنش كاره دستي بوده يا نه اين به ما ربطي نداره پرسپوليس ارزه نداشت عقاب نگه داره نوش جون استيل اذين ولي مسئله مهم جنگ مخففيانه كاشاني با هدايتي كه دودش فقط داره تو چشم پسپوليس ميره
پروردگارا ، خود را تقدیم تو میدارم ، با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی ، از اسارت نفس رهایم کن تا انجام اراده ات را بهتر توانم ، مشکلاتم را بگیر ، تا پیروزی بر آنها شاهدی باشد برای کسانیکه با قدرت تو ، عشق تو و راه تو یاریشان خواهم داد .
باشد که همیشه بر اراده تو گردن نهم . امين |
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر
|
باز هم میگم .. هیچ تهمت و حرف و حدیثی نمی تونه عقاب رو خراب کنه.. کور خوندن !!!
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر
|
وواقعا بی حرمتی به عابد زاده فیر قابل تحمله چرا پرسپولیس هر روز داره از ستاره هاش قدیمیش دور تر میشه...
نرسه اون روزی که به خاطر پول پروین هم.... |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر
|
رو قلب من نوشته احمد عقاب عشقه
![]()
We will Stand Together ........ United against the foes... ما کنار هم خواهیم ایستاد، متحد در برابر دشمنان Never Divided....... Never Alone... هیچگاه از هم جدا نمی شویم، هیچگاه تنها نخواهیم ماند Courage is the fire....... Spirit is the flame... شجاعت ما آتش است و با روح پیروزی شعله می افروزیم We are Man United..........Proud Proud of our name... ما منچستر یونایتد هستیم و به اسم خود غرور می ورزیم *ساکن واحد 7 شهرک قرمزپوش*
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر
|
محبوب قلبها ............ عقاب آسیا.......... احمد رضا...............
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|